CIRURGIA ORAL

Alguns tractaments odontològics, tals com la extracció de queixals del seny o peces incloses, la regeneració òssia, els implants dentals, les apicectomies, la cirurgia periodontal, la cirurgia mucogingival, etc, requereixen de cirurgia. Comptem amb l’experiència i coneixements mèdics necessaris, així com els millors recursos tècnics per garantir uns resultats satisfactoris i oferir la seguretat d’estar a les millors mans.

QUI NECESSITA UNA CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL?

La cirurgia oral i maxil·lofacial va més enllà de reparar dentadures. La seva zona d’actuació abasta el crani, la cara, el cap i el coll, a més dels ossos maxil·lars de la cavitat oral. Aquesta especialitat s’ocupa de l’estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties congènites i adquirides en aquestes zones. Els pacients susceptibles de passar per quiròfan solen ser:

• Pacients amb càncer o un tumor facial.
• Les víctimes d’un accident.
• Persones amb paladar fes, deformitat a les genives o en el rostre.
• Pacients amb danys al nervi.
• Persones que presenten severs problemes d’ortodòncia.

QUINS TRACTAMENTS ABASTA LA CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL?

La cirurgia oral i maxil·lofacial comprèn des d’extraccions de queixals del seny o col·locació d’implants dentals fins a cirurgia estètica, oncològica i reconstructiva. Aquesta especialitat està molt relacionada amb la cirurgia plàstica, la neurocirugia i l’otorrinolaringologia, amb les quals treballa estretament, solapant-se en alguns aspectes, així com les especialitats d’ortodòncia i prostodòncia. Així doncs, el nostre cirurgià maxil·lofacial treballa en estreta col·laboració amb el nostre odontòleg.

QUIN ÉS L'OBJECTIU D'UNA INTERVENCIÓ MAXIL·LOFACIAL?

La cirurgia oral i maxil·lofacial és una de les últimes solucions per a aquells problemes massa greus com per solucionar-se mitjançant una ortodòncia. El seu objectiu és resoldre no solament problemes estètics, sinó també funcionals, especialment pel que fa a la masticació.

Una de les intervencions més freqüents de la cirurgia maxil·lofacial és la de la col·locació d’implants per a pròtesis fixes. També corregir els trastorns de l’articulació ATM, l’eliminació de quists dentals o tumors sorgits en la cavitat bucal. I a més de corregir les afeccions òssies i musculars, els teixits poden ser remoguts o empeltats també.

Demana la teva cita amb Decus Dental. La primera és gratuïta !