tratamientos odontológicos

TRACTAMENTS ODONTOLÒGICS

DECUS DENTAL és una clínica d’especialitats odontològiques, que t’ofereix totes les facilitats i la confiança per cuidar del teu somriure i de la d’aquells que més vols. Comptem amb professionals de la medicina i l’odontologia d’alta qualificació que estan en constant formació per tal de garantir solucions integrals als teus problemes bucodentals.

A DECUS DENTAL practiquem l’odontologia mínimament invasiva, per això hem dotat les nostres instal·lacions amb els millors avanços tecnològics, que ens permeten oferir-te tots els tractaments amb les màximes garanties d’èxit.

Et convidem a conèixer-nos, la primera visita és gratuïta i financem els teus tractaments a 12 mesos sense interessos.

PRÒTESIS DENTALS

PRÒTESIS DENTALS

Les pròtesis dentals són dents artificials que s’empren per substituir les peces dentals perdudes.
IMPLANTOLOGIA

IMPLANTOLOGIA

És una arrel artificial, generalment de titani, que es col·loca en l’os maxil·lar amb la finalitat de substituir l’arrel dental perduda.
CIRURGIA ORAL

CIRURGIA ORAL

Es dedica al diagnòstic i tractament de les malalties, traumatismes, defectes de les peces dentaries, dels maxil·lars i dels teixits tous adjacents que requereixin intervenció quirúrgica.
ODONTOPEDIATRIA

ODONTOPEDIATRIA

La odontopediatria és la branca encarregada de tractar les dents dels nens i de fer un tractament restaurador en cas de necessitar-ho
INVISALIGN

INVISALIGN

És un tractament ortodoncic transparent que col·locats de forma progressiva van movent les dents fins a la situació desitjada.
BLANQUEJAMENT

BLANQUEJAMENT

És un tractament dental estètic que aconsegueix reduir diversos tons el color original de les peces dentals, deixant les dents més blanques i brillants.
ENDODÒNCIA

ENDODÒNCIA

Mitjançant aquest procediment s’elimina la polpa afectada d’una dent danyada o morta i se segella el conducte.
ORTODÒNCIA

ORTODÒNCIA

S’encarrega de l’estudi, prevenció i tractament de les anomalies de forma de les estructures dentomaxilofacials
PERIODÒNCIA

PERIODÒNCIA

Estudia la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties o anomalies que afecten als teixits que suporten les dents.

Demana la teva cita amb Decus Dental. La primera és gratuïta !