LA CLÍNICA

La Clínica Decus Dental és un centre modern que compta amb l’última tecnologia per fer la vostra visita el més còmoda possible, i alhora, l’ambient més proper i familiar. Disposem d’un espai especial per als nens per a què venir al dentista sigui una experiència positiva i divertida i en el qual  se sentiran identificats amb els nostres personatges infantils. La nostra sala d’espera és còmoda i agradable per fer la vostra estada a la clínica el més relaxada possible. Disposem de servei de cafè i té.

GABINETS

Disposem de 3 gabinets totalment equipats amb l’última tecnologia per garantir el millor diagnòstic i tractament odontològic.

RECEPCIÓ

Les nostres recepcionistes i tot el personal de la clínica estan preparats per ajudar-li en tot el que necessiti. També disposem d’accès adaptat per a discapacitats.

El nostre compromís és oferir-li a tot moment un servei de qualitat mitjançant una relació de confiança i proximitat.

Les nostres modalitats de pagament són mitjançant efectiu, targeta o finançament.

TAC

Un TAC dental -forma abreujada de definir Tomografia Axial Computeritzada- és un aparell que utilitza rajos X per obtenir imatges en tres dimensions de les dents i els ossos maxil·lars -superiors i inferiors- del pacient.

D’aquesta manera, permet a l’odontòleg o cirurgià maxil·lofacial que sol·licita la prova planificar minuciosament un tractament abans de fer-ho a terme.

D’altra banda, és important assenyalar que el TAC s’utilitza en tractaments concrets, és a dir, no es duu a terme en qualsevol procediment dental.

SALA D’ESPERA

Comptem amb una sala d’espera àmplia, còmoda i lluminosa, perquè la seva estada sigui el més agradable possible.

Està equipada amb televisió, revistes i zona infantil perquè també els més petits se sentin com a casa. A més, totes les nostres instal·lacions es troben acondicionades amb fil musical.

SALA D’ESTERILITZACIÓ

Un dels protocols més importants a l’àrea clínica són els procediments d’esterilització i desinfecció del material.

Disposem de dos autoclaus de doble bomba de buit amb control d’espores que garanteixen l’esterilització de tots els materials.

També disposem d’una empresa per a la recollida de materials de risc.